Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Etsi

Tapahtuma Views Navigation

lokakuu 2020

Hyvinkää: Sääntömääräinen kevätkokous

lokakuu 7 @ 17:30
ravintola Harlekiini, Kauppatori 1
Hyvinkää,
+ Google Map

Yhdistyksen kokous ravintola Harlekiinissä (Kauppatori 1, Hyvinkää), kokouksessa käsitellään säännöissä määrätyt kevätkokouksen asiat. Yht.tiedot tai 040-7344 872, jätä viesti, kiitos. Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää »

Hyvinkää: Sääntömääräinen syyskokous

lokakuu 7 @ 18:00
ravintola Harlekiini, Kauppatori 1
Hyvinkää,
+ Google Map

Sääntömääräinen syyskokous ravintola Harlekiinissä (Kauppatori 1, Hyvinkää), kokouksessa käsitellään säännöissä määrätyt asiat. Yht.tiedot tai 040-7344 872, jätä viesti, kiitos.

Lue lisää »

Tampere: Kevät- ja syyskokous

lokakuu 8 @ 17:30
Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13
Tampere,
+ Google Map

Yhdistyksen kevät- ja syyskokous pidetään Monitoimitalo 13/Strömmer-sali (Satakunnankatu 13, käynti Pellavatehtaankadun puolelta.

Lue lisää »

SAM: Kohti Yhdysvaltojen presidentinvaaleja-webinaari

lokakuu 8 @ 18:00 - 18:45

Torstai 8.10. klo 18.00 Kohti Yhdysvaltojen presidentinvaaleja. Alustaja: Markku Ruotsila, Tampereen yliopiston Yhdysvaltain ja Ison-Britannian historian dosentti, erikoistunut yhdysvaltalaiseen aate- ja poliittiseen historiaan "Poliittisesti ja kulttuurisesti syvästi jakautunut kansakunta, viisi miljoonaa koronatapausta ja yli sata tuhatta koronakuolemaa, työttömyys yli kymmenessä prosentissa, rasisminvastaisia mielenosoituksia, rotumellakoita ja katuväkivaltaa, syytöksiä vaalivilpistä ja dementiasta puolin ja toisin, pelkoja ulkomaisesta vaalivaikuttamisesta – vuoden 2020 presidentinvaaleja lähestyvä Yhdysvallat kamppailee harvinaisen monien ja aikeiden samanaikaisten haasteiden kanssa. Silti kaksintaisto Donald Trumpin ja Joe Bidenin välillä on yksiLue koko juttu →

Lue lisää »

Pori: Yhteisilta Etelä-Pohjalaiset yhdistyksen kanssa

lokakuu 15 @ 17:30
Porin Yhteisötalo, Otavankatu 5
Pori, Suomi
+ Google Map
€10

Pori to 15.10. klo 17.30 Yhteisilta Porin Etelä-Pohjalaiset ry:n kanssa. Vietämme iltaa Porin yhteisökeskuksen Taivas-salissa (Otavankatu 5), aiheena ”Eteläpohjalaistaustaiset Emil Hurja, Otto Heino, Ville Ritola, Mary Barra ja John G. Annala amerikkalaisen yhteiskunnan vaikuttajina.” Tilaisuus alkaa iltapalalla klo 17.30, johon on varattu 30 min. Tämän jälkeen alkaa noin tunnin luento. Luennoitsijana on forssalainen jäsenemme, Heimo Outola, joka keskittyy enemmän kolmeen ensin mainittuun ja käsittelee muut enemmän viittauksenomaisesti. Nimistä tunnetuin ja kiinnostavin on Ritola, joka oli itsenäisen Suomen alkuvaiheen merkittävimpiä urheilijoita.Lue koko juttu →

Lue lisää »

Espoo: Päiväni murmelina-musikaali

lokakuu 15 @ 18:00
Helsingin kaupunginteatteri, Ensi linja 2
Helsinki,
+ Google Map
€30

Groundhog Day. Syyskuussa ensi-iltansa saava ja Broadwaylla pyörähtänyt musikaalikomedia Päiväni murmelina nähdään Helsingin Kaupunginteatterissa tänä syksynä. SAM Espoon jäsenet pääsevät katsomaan esitystä, alun perin ennen esitystä suunniteltu kierros kulisseihin on koronan vuoksi valitettavasti peruuntunut. Teatterin jäsenhinta SAM Espoon jäsenille on 30€/hlö (ovh. 80€). Ilmoittautumiset 30.9. mennessä, . Tervetuloa!

Lue lisää »

Jyväskylä: West Side Story

lokakuu 17 @ 13:00
Jyväskylän kaupunginteatteri, Vapaudenkatu 36
Jyväskylä,
+ Google Map

Lokakuun jäsentapahtumaksi on ajateltu Jyväskylän kaupunginteatterissa esitystä West Side Story. Aina ajankohtainen ikinuori klassikko, jonka tarina muistuttaa yhdenvertaisuuden ja rakastamisen tärkeydestä. Jäsenille on varattu ryhmälippuja. Tarkemmat tiedot esityksestä ja ilmoittautumisesta lähetetään sähköpostitse. Teatterin turvallisuusohjeet huomioidaan tarkasti.

Lue lisää »

Kouvola: Viikko vaaleihin

lokakuu 27 @ 17:30
Ravintola Three Wings, Kauppalankatu 3
Kouvola,
+ Google Map

Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola luennoi Kouvolassa tiistaina 27.10.2020 klo 17.30, Ravintola Three Wings, kävelykatu Manski, Kouvola. Huom! Mahdolliset koronarajoitukset.  

Lue lisää »

Pori: Koko perheen perinteinen kurpitsankaiverrusilta

lokakuu 29 @ 18:00 - 20:00
Porin Yhteisötalo, Otavankatu 5
Pori, Suomi
+ Google Map
€5

Tervetuloa kaivertamaan oma kurpitsalyhty eli Jack-o’-lantern! Koko perheen perinteinen kurpitsankaiverrusilta Porin yhteisökeskuksen Kesäloma-tilassa (Otavankatu 5). Hintaan 5 €/perhe sisältyy yksi kaiverrettava kurpitsa ja pientä purtavaa, maksu paikan päällä käteisellä. Ota mukaan oma essu ja juuresveitsi. Illan ohjaajina SAM Porin jäsenet. Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset ja erikoisruokavaliotoiveet 26.10. mennessä,

Lue lisää »

Vaasa: Kurpitsankaiverrusta koko perheelle

lokakuu 31 @ 00:00

Kurpitsankaiverrusta koko perheelle. Tapahtuma toteutuu, jos koronatilanne sen sallii. Seuraa sähköpostiasi.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat