Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

marraskuu 2019

Lahden seutu: ”100 years of Finland-US diplomatic relations” – valokuvanäyttely Lahdessa

marraskuu 27 - joulukuu 11
Lahden konservatorio, Sibeliuksenkatu 8
Lahti,
+ Google Map

Tervetuloa tutustumaan Suomen ja Yhdysvaltojen 100v. diplomaattisuhteista kertovaan ”100 years of Finland-US diplomatic relations”-valokuvanäyttelyyn! Näyttely on avoinna yleisölle Lahden konservatorion aulatiloissa 28.11.–11.12.2019. Tule katsomaan miten maailman on muuttunut 100 vuodessa kahden maan suhteissa valokuvin kerrottuna. Näyttelyn avajaiset ovat keskiviikkona 27.11. klo 17 alkaen ja Turun yliopiston professori Vesa Vareksen luento diplomatiasta avajaispäivänä klo 18.

Lue lisää »

joulukuu 2019

Helsinki: Pikkujoulut

joulukuu 9 @ 17:30
SAM Helsingin toimisto, Eteläranta 6 A 8, 3. krs
Helsinki,
+ Google Map

Tule virittäytymään joulutunnelmaan ja juhlimaan kulunutta vuotta SAM Helsingin pikkujouluihin maanantaina 9.12 klo 17.30 alkaen. Tarjolla on jouluista juomaa ja pikkunaposteltavaa hyvässä seurassa. Illan aikana pelaamme USA:ssa erittäin suosittua ja hauskaa "white elephant gift exchange" -lahjanvaihtopeliä. Mikäli haluat osallistua peliin, tuo mukanasi lahja, joka on arvoltaan enintään 10 eur. Lahja voi olla myös itsetehty tai (hyväkuntoinen) kierrätetty. Pelin pitämiseksi jännittävänä lahja voi olla hauska, kiva tai outo. Olet erittäin tervetullut myös ilman lahjaa, mutta sitten et voi osallistua peliin. Tilaisuus onLue koko juttu →

Lue lisää »

Espoo: Christmas with Elvis-joulukonsertti

joulukuu 9 @ 18:30
Espoonlahden kirkko, Kipparinkatu 8
Espoo,
+ Google Map
€10

Tervetuloa kanssamme Christmas with Elvis -joulukonserttiin Espoonlahden kirkkoon. Solistina konsertissa esiintyy huipputason amerikkalainen Elvis-imitaattori Victor Trevino Jr. Jäsenhintaiset liput 10€/kpl. Varaa omasi

Lue lisää »

Jyväskylä: Pikkujoulutunnelmissa Telkäntiellä

joulukuu 12 @ 17:00
Telkäntien kerhotila, Telkäntie 3
Jyväskylä,
+ Google Map

Pikkujoulua vietämme Telkäntiellä, jossa nautimme pientä jouluista purtavaa. Laulamme… kuuntelemme jouluista ohjelmaa, aistimme joulun läheisyyttä. Ota pikkupaketti mukaan. Ilmoittautumiset 5.12. mennessä Pirjolle, pirjo.m.tahvanainen gmail.com tai 044 289 3848.

Lue lisää »

helmikuu 2020

Hyvinkää: Tarinatorstai ”Vapaaehtoisen työn merkitys amerikkalaisessa yhteiskunnassa”

helmikuu 6, 2020 @ 15:00
Hyvinkää ABC, Peltokuumolantie 2
Hyvinkää,
+ Google Map

Tarinatorstai Hyvinkään ABC:llä, jossa SAM:n toiminnanjohtaja Lena Grenat esitelmöi aiheesta "Vapaaehtoisen työn merkitys amerikkalaisessa yhteiskunnassa". Lenalla on paljon tietoa, hän asui 17 vuotta USA:ssa parissa eri osavaltiossa. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan amerikkalaisesta yhteiskunnasta ja tuo ystäväsikin mukaan! ABC tarjoaa pullakahvit 50 ensimmäiselle osallistujalle.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat