- This event has passed.
Turku: Turun SAM:n 80-vuotisjuhla
5.10.2024 | 18:00 - 23:00
Turun Suomi-Amerikka yhdistys ry kutsuu sinut mukaan juhlimaan yhdistyksemme 80-vuotista taivalta tänä syksynä vuosijuhlien merkeissä! Vuosijuhlille tyypilliseen tapaan luvassa on kolmen ruokalajin illallinen, minkä lisäksi ohjelmaan sisältyy puheita, yhdistyksen historian muistelua ja livemusiikkia. Paikkana toimii Scandic Hamburger Börs -hotelli (Kauppiaskatu 6, Turku, Grand Börs -juhlatila, 2. kerros).
Pukukoodi: cocktail
Ilmoittaudu viimeistään 16.9. maksamalla illallinen hintaan 69 euroa yhdistykselle. Tilaisuus on kaikille avoin!
Maksutiedot:
Saaja: Turun Suomi-Amerikka yhdistys ry
Tilinumero: FI08 2429 1800 0047 12 (Nordea)
Laitathan viestiosioon osallistujien nimet.
Illallisen menu:
Lohirilletteä, pikkelöityä punasipulia ja sinapinsiemeniä L, G
Pippuroitua naudan sisäfileetä, rakuuna-punaviinikastiketta ja perunagratiinia VL, G
Sitruunapannacotta, marenkia ja kauden marjoja L, G
Kahvi/tee
Ruokailuun kuuluu kaksi kaatoa viiniä.
Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot osoitteeseen turku@samsuomi.fi viimeistään 16.9.
***
We welcome you to join us on our 80th Year Anniversary Party on Saturday the 5th of October! The party is held at Hotel Scandic Hamburger Börs (Kauppiaskatu 6, Turku, Grand Börs -banquet hall, 2nd floor) from 6pm till 11pm. The celebratory dinner includes a starter, main course, dessert and two servings of wine. Coffee or tea is also included. As for our programme, it includes speeches, memorizing the association’s history as well as live music!
Dress code: cocktail
Feel free to sign up for the event by paying the participation fee of 69 EUR to our association by the 16th of September. We welcome everyone to celebrate with us!
Information for payment:
Payee: Turun Suomi-Amerikka yhdistys ry
IBAN: FI08 2429 1800 0047 12 (Nordea)
Kindly add the names of the participants to the message.
Menu for the evening:
Salmon rillette, pickled red onions and mustard seeds (Lactose free, gluten free)
Pepper-seasoned beef tenderloin, sauce with tarragon and red wine, potato gratine (Low lactose, gluten free)
Lemon pannacotta and meringue with season’s berries (Lactose free, gluten free)
Coffee/tea
The menu also includes two servings of wine.
Please let us know about your special diet at turku@samsuomi.fi by 16th September the latest.