SAM U

Suomi Amerikka Yhdistysten Liitto - Kasvupolulle

SAM U-koulutusohjelma on tarkoitettu SAM:n paikallisyhdistysten aktiivijäsenille, jotka haluavat sitoutua kehittämään paikallisyhdistyksensa toimintaa sekä kehittämään samalla omaa ammattitaitoaan.

Ohjelman tarkoitus on tarjota osallistujille ajankohtaista koulutusta, jota voi välittömästi hyödyntää yhdistyksen toiminnassa.

SAM U-ohjelma koostuu 2-4 vuosittaisesta kurssista. Jokaiselle kurssille voi ilmoittautua erikseen, eikä ohjelma edellytä, että sama ihminen kävisi kaikki kurssit. Kouluttajat ovat alansa asiantuntijoita. Kurssille osallistuva saa mukaansa materiaalit, joiden pohjalta voi kouluttaa loput paikallisyhdistyksen aktiivit.

Koulutukset ovat ilmaisia jäsenille.

Kevään 2020 SAM U-koulutukset toteutetaa webinaareina. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu postilistalle -osoitteeseen. 

Tulevat SAM U-koulutukset

Ei tulevia tapahtumat tällä hetkellä.

Menneet koulutukset

 

Aikataulu Ohjelma
12.8.2017 Dynaamisuutta tapahtumasuunnitteluun / Virve Ilkka, Amcham
Amcham on jäsenorganisaatio yrityksille. Amcham järjestää vuosittain kolmisenkymmentä huippuluokan tapahtumaa. Opit alan parhailta tekijöiltä.
11.8.2017 Social media / Beth Kantel, Master Trainer, Speaker, and Author
How NGO´s can benefit from using social media.
11.11.2017 SAM brändi-identiteetti ja uusien ohjelmien hyödyntäminen viestinnässä? / Lena Grenat
Sekä sisäisen, että ulkoisen viestinnän perusteet. Mitä hyötyä on vahvasta brändistä? Käytännön työvälineitä viestintään. Miten valitsen parhaan viestintäkanavan ja paljon muuta.
3.2.2018 Jäsenrekrytointi ja -huolto, IV Kasvupolulle-koulutus / Lena Grenat
Koulutuksessa saat vinkkejä sekä jäsenten rekrytoimiseen että jäsenten huoltoon. Jaamme ideoita ja harjoittelemme yhdessä erilaisia tehtäviä. Varaamme myös runsaasti aikaa verkostoitumiseen ja ideoiden vaihtoon. Lisäksi saat päivän aikana yleiskatsauksen uuden jäsenrekisterin tuomiin mahdollisuuksiin.
5.5.2018 Asiakasymmärrys, kasvun mahdollistaja / Saara Jäämies
Koulutuksessa perehdytään siihen, miten palvelumuotoilua ja asiakasymmärrystä voi hyödyntää ja lisätä yhdistystoiminnassa
22.9.2018 Yhdistyksen sosiaalinen media – miten saada paras mahdollinen irti somesta? /Siiri Nousiainen
Perustietopaketti sosiaalisesta mediasta ja sen hyödyntämisestä järjestön toiminnassa. Koulutuksessa pohditaan sosiaalisen median merkitystä omalle yhdistykselle ja aloitetaan sosiaalisen median strategian tekeminen. Luonnostellaan yhdistykselle ydinviesti, pohditaan yhdistyksen sosiaalisen median äänensävyä ja asetetaan tavoitteita somessa viestimiselle. Koulutuksesta jokainen saa konkreettisia tuloksia vietäväksi omaan yhdistykseensä ja tehokkaan startin yhdistyksen somestrategian luomiselle!
2019 Webinaari-koulutus