SAMmit 2020 goes Vaasa 7.-8.8.2020

MITÄ: Iloinen kesätapahtuma, jossa juhlistetaan yhdessäolon riemua, vapaaehtoistyön voimaa, amerikkalaista kulttuuria ja maidemme välistä ystävyyttä!

MISSÄ: Kaunis, merellinen Vaasa. Pääjuhlaa vietetään tunnelmallisessa ravintola Villa Sandvikenissa* hyvän ruoan, musiikin ja tanssin parissa.

*Villa Sandvikenin Sibelius-buffet:
Villiversosalaatti ja kirpeää salaatinkastiketta, tomaattisalaatti semikuivatuilla tomaateilla, paahdettuja perunoita ja tillipestoa, yrttinen metsäsienisalaatti, pikkelöity kanttarelli, kukkakaali-pinaattisalaatti, Villa Sandvikenin omaa etikkakurkkua ja –porkkanaa, punasipulihilloketta, graavilohi ja hovimestarinkastike, jokirapuskagen kananmunia, lasimestarinsilli, sinappisilli, Sandvikin maustesilakoita (tyrni ja katajanmarja), ruisnappi ja kylmäsavulohimousse, gubbröra, ohueksi viipaloitua riimihärkä, rucolaa ja Grana Padano -juustoa, paahdettua ylikypsää possun kylkeä ja grillattua endiiviä. Hapanjuurileipä, saaristolaisleipää, luomukirnuvoita.

Hitaasti kypsennetty rotukarjan ulkofile ja paahdettu valkosipulikastike, quornia vihreässä currykastikkeessa ja jasminriisiä, puikulapyre ja kauden kasvikset

Suklaajuustokakku ja mansikka-granaattiomenahilloke

MILLOIN: 7.-8.8.2020

KENELLE: Kaikille avoin koko perheen tapahtuma.

MIKSI: SAMmit kerää koko SAMyhteisön ja kaikki USAsta kiinnostuneet yhteen viettämään mukavaa, mielenkiintoista ja monipuolista kesäistä viikonloppua upeissa puitteissa.

ERIKOISHINTAISET MAJOITUSVAIHTOEHDOT:

Original Sokos Hotel Vaakuna: varauskoodi BSAM20
1hh standard-huone 87€/vrk / 1hh superior-huone 102€/vrk
2hh standard-huone 102€/vrk / 2hh superior-huone 117€/vrk
2hh standard-huone + 1 lisävuode 117€/vrk / 2 hh superior-huone + 1 lisävuode 132€/vrk
2hh superior-huone + 2 lisävuodetta (lapsille) 147€/vrk

Huoneita on varattavissa hotellin saatavuuden mukaan. Jokainen varaa ja maksaa huoneen itse. Huoneet tulee varata 29.6.2020 mennessä. Sen jälkeen tehtäviin varauksiin tarjoamme päivän parasta hintaa. Hinta kerryttää S-bonusta. Varaukset kotisivujemme kautta: www.sokoshotels.fi tai sähköpostitse varauskoodilla.

Original Sokos Hotel Royal Vaasa: varauskoodi BSAMVAA
1hh huone 130€/vrk
2hh 145€/vrk
lisävuode 20€/vrk

Majoittujat varaavat huoneet kiintiöstä varauskoodia BSAMVAA käyttäen 9.7.2020 mennessä. Tämän jälkeen huoneet vapautetaan yleiseen myyntiin ja saatavilla päivän hinnan mukaan. Varaukset voi tehdä osoitteesta www.sokoshotels.fi tai hotellin myyntipalvelusta. Kiintiön huonehinnat eivät oikeuta kanta-asiakasohjelmien pisteisiin tai etuihin.