SAT-testit lauantaina 5.5.2018

Lauantain 5. toukokuuta SAT ja SAT Subject-testit pidetään Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennuksessa (Runeberginkatu 14-16, Helsinki).

Kauppakorkeakoulu päärakennuksen aulassa on opasteet/opastus eteenpäin. Ole testipaikalla klo 7.45, ovet avataan klo 7.30. Myöhässä (klo 8 jälkeen) testipaikalle tulleita ei oteta testisaliin.

Sinulla tulee olla mukanasi Collegeboardin nettisivuilta printattu admission ticket, kuvallinen voimassaoleva henkilötodistus (kuten passi tai henkilökortti), kirjoitusvälineet sekä laskukone (jos testissäsi on matematiikkaosioita).

Jos olet tulossa testiin jonolistalta, yllä olevat ohjeistukset pätevät myös sinuun.  Tiedämme vasta testipäivänä ja testipaikalla kuinka moni jonolistalaisista mahtuu testiin sisään. 

  • SAT-testin eri osioiden (kriittinen lukutaito, matematiikka ja kirjoitustaito) kokonaiskesto on 180 min + 50 min Essay (optional)
  • SAT Subject -testissä on aikaa yksi tunti / per aihe, max kolme (3) aihetta / per testikerta.

Varaudu siihen, että testin alussa ohjeistukseen menee oma aikansa. Vaikka testipaikalla pitää olla klo 7.45, testiaika ei ala vielä tästä hetkestä vaan lähempänä klo 9.00. Huomioi myös, että SAT-testin osioiden väleissä on lyhyitä taukoja, jotka eivät ole mukana kokonaiskestossa. Taukojen aikana on mahdollista syödä omia eväitä, ei testin aikana.

Toukokuun testipäivä on lukuvuoden kaikista testipäivistä suosituin. Teemme parhaamme, että kaikki sujuu mahdollisimman sujuvasti.