SAT-testit Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella 7.12.2019

SAT ja SAT Subject-testit järjestetään Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella lauantaina 7.12.2019. Testipaikan tarkempi osoite on Otakaari 1 F, Espoo ja Kandidaattikeskus / Undergraduate Centre. Kandidaattikeskuksen aulassa saat ohjeistuksen mihin sinun tulee mennä.

Ole testipaikalla klo 7.45. Sinulla tulee olla mukana Collegeboardin nettisivuilta printattu admission ticket, kuvallinen voimassaoleva henkilötodistus (kuten passi tai henkilökortti), kirjoitusvälineet sekä laskukone (jos testissäsi on matematiikka-osioita). Myöhässä (klo 8 jälkeen) testipaikalle tulleita ei oteta testisaliin.

Varaudu siihen, että testin alussa ohjeistukseen menee oma aikansa. Vaikka paikalla pitää olla klo 7.45, testi pääsee alkamaan ohjeistuksien jälkeen lähempänä klo 9.00.  Lue Collegeboardin sivuilta What to Expect on Test Date.

Näin löydät testipaikalle:
Kun saavut metrolla
– jää pois Aalto-yliopisto -asemalla ja seuraa Otaniemi-kylttejä
– kun tulet ulos metron ovista (vasemmalla puolellasi on R-kioski), lähde kävelemään suoraan kohti punatiilistä rakennusta, jossa on ikkunoita neljässä tasossa. Kävelymatkaa on noin 100m.
– olet oikeiden ovien edessä, kun näet A! Aalto-yliopisto Kandidaattikeskuksen isokokoiset opasteet (Kandidaattikeskuksen pääovi / Undergraduate Centre main entrance, Otakaari 1F).
– jos ohitat Robert’s Coffeen ja kirjaston, olet menossa väärään suuntaan.

Kun saavut bussilla
– jää pois Aalto-yliopisto-pysäkillä
– lähde kävelemään Otaniementietä alaspäin niin, että ohitat kirjaston ja Robert’s Coffeen.
– jatka kävelemistä (noin 300m), kunnes edessäsi on A! Aalto-yliopisto Kandidaattikeskuksen isokokoiset opasteet. Näistä ovista sisään. (Kandidaattikeskuksen pääovi / Undergraduate Centre main entrance, Otakaari 1F)