SAT-testipaikka lauantaina 26.9.2020

SAT-testi järjestetään Perho Liiketalousopiston tiloissa (Perhonkatu 11, Helsinki) lauantaina 26.9.2020.

Jos olet ilmoittautunut testiin kesän aikana ja printannut heti admission ticketin, testipaikaksi on tuolloin mainittu Aalto-yliopisto. Tämä tieto ei siis pidä paikkaansa vaan testipaikkasi on myös Perho.

Ole Perhon Liiketalousopiston Perhonkadun puoleisilla ulko-ovilla klo 7.45. Myöhässä (klo 8 jälkeen) testipaikalle tulleita ei oteta sisään.

Sinulla tulee olla mukana Collegeboardin nettisivuilta printattu admission ticket, kuvallinen voimassaoleva henkilötodistus (kuten passi tai henkilökortti), kirjoitusvälineet sekä laskukone (jos testissäsi on matematiikka-osioita). Koska puhelinta tai älykelloa ei saa viedä testitilaan vaan ne kerätään pois testin ajaksi, toivomme, että jättäisin laitteen kotiin Collegeboardin ohjeistuksen mukaisesti. 

Collegeboardin päätöksestä sinulla tulee olla mukanasi oma kasvomaski/-maskeja, jota tulee käyttää testin ajan. Huomaathan, että ilman kasvomaskia ei pääse testiin. 

Varaudu siihen, että testin alussa ohjeistukseen menee oma aikansa. Vaikka paikalla pitää olla klo 7.45, testi pääsee alkamaan koronaturvallisuuteen liittyvien käytännön järjestelyjen ja testiohjeistuksien jälkeen lähempänä klo 9.00.  Lue Collegeboardin sivuilta What to Expect on Test Date.