SAT Subject-testit ja SAT with Essay-osio loppuvat kesäkuussa 2021

Standardoituja amerikkalaisia kielitestejä järjestävä Collegeboard ilmoitti 19.1.2021, että se lopettaa SAT Subject-testien järjestämisen Yhdysvalloissa välittömästi ja kansainvälisesti kesäkuun 2021 testin jälkeen.  Myös SAT with Essay-osion tekeminen päättyy kesäkuussa 2021.

Kevään SAT Subject-testit ja SAT with Essay-osio tullaan järjestämään tällä tiedolla suunnitellusti Suomessa, koronarajoitukset huomioiden, kansainvälisinä testipäivinä la 13.3.2021 (SAT), la 8.5. (SAT ja SAT Subject) ja la 5.6. (SAT Subject)

Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisesi toukokuun tai kesäkuun testiin, ole yhteydessä Collegeboardin asiakaspalveluun +1-212-713-7789 (9 am-6 pm ET, Monday–Friday) tai (sähköpostiin seuraavat tiedot: test month, test year, first name, last name, full address, date of birth, name of school)

Lisätietoja päätöksestä voit lukea Collegeboardin nettisivuilta. 

Meillä ei ole tietoa miten Collegeboardin päätös vaikuttaa jatkossa Suomen tai ulkomaan kouluhakuihin, joissa yhtenä valintakriteerinä on SAT Subject-testi. Niin me testin järjestäjänä kuin koulut, joihin SAT Subject-testillä on voinut hakea, saimme tiedon testin loppumisesta 19.1.2021, joten tämä on ollut kaikille yhtä suuri yllätys.