SAT ja SAT Subject-testit Espoon Otaniemessä 4.5.2019

SAT ja SAT Subject-testit järjestetään Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella lauantaina 4.5.2019, testipaikan tarkempi osoite on Otakaari 1 F, Espoo ja Kandidaattikeskus / Undergraduate Centre.

Ole testipaikalla klo 7.45. Myöhässä testipaikalle tulleita ei oteta testisaliin. Sinulla tulee olla mukana Collegeboardin nettisivuilta printattu admission ticket, kuvallinen voimassaoleva henkilötodistus (kuten passi tai henkilökortti), kirjoitusvälineet sekä laskukone (jos testissäsi on matematiikka-osioita).

Jos olet tulossa testiin jonolistalta, yllä olevat ohjeistukset pätevät myös sinuun.  Tiedämme vasta testipäivänä ja testipaikalla kuinka moni jonolistalaisista mahtuu testiin sisään. 

  • SAT-testin eri osioiden (kriittinen lukutaito, matematiikka ja kirjoitustaito) kokonaiskesto on 180 min + 50 min Essay (optional)
  • SAT Subject -testissä on aikaa yksi tunti / per aihe, max kolme (3) aihetta / per testikerta.

Varaudu siihen, että testin alussa ohjeistukseen menee oma aikansa. Vaikka testipaikalla pitää olla klo 7.45, testiaika ei ala vielä tästä hetkestä vaan lähempänä klo 9.00. Huomioi myös, että SAT-testin osioiden väleissä on lyhyitä taukoja, jotka eivät ole mukana kokonaiskestossa. Taukojen aikana on mahdollista syödä omia eväitä, ei testin aikana.

Toukokuun testipäivä on lukuvuoden kaikista testipäivistä suosituin. Teemme parhaamme, että kaikki sujuu mahdollisimman jouhevasti.

Näin löydät testipaikalle:

Kun saavut metrolla…
– jää pois Aalto-yliopisto -asemalla ja seuraa Otaniemi-kylttejä
– kun tulet ulos metron ovista (vasemmalla puolellasi on R-kioski), lähde kävelemään suoraan kohti punatiilistä rakennusta, jossa on ikkunoita neljässä tasossa. Kävelymatkaa on noin 100m.
– olet oikeiden ovien edessä, kun näet A! Aalto-yliopisto Kandidaattikeskuksen isokokoiset opasteet (Kandidaattikeskuksen pääovi / Undergraduate Centre main entrance, Otakaari 1F).
– jos ohitat Robert’s Coffeen ja kirjaston, olet menossa väärään suuntaan.

Kun saavut bussilla…
– jää pois Aalto-yliopisto-pysäkillä
– lähde kävelemään Otaniementietä alaspäin niin, että ohitat kirjaston ja Robert’s Coffeen.
– jatka kävelemistä (noin 300m), kunnes edessäsi on A! Aalto-yliopisto Kandidaattikeskuksen isokokoiset opasteet. Näistä ovista sisään. (Kandidaattikeskuksen pääovi / Undergraduate Centre main entrance, Otakaari 1F)