SAM75-juhlapäivä kuvina

SAM75-juhlaseminaariin ja iltajuhlan tunnelmia taltioivat ammattikuvaajat Mia Järvisalo ja Suvi Suovaara 26.10.2018. Kuvia voi julkaista yksityiskäytössä mm. sosiaalisessa mediassa, mutta toivomme, että kuvissa on aina maininta kuvaajista (Mia Järvisalo & Suvi Suovaara) ja mielellään myös merkintä SAM:sta (FB: @SAMsuomi.fi, Twitter ja Instagram: @samsuomi, #mahdollistaja).

Linkit kuvakansioihin: 
* SAM75-juhlaseminaari Kaisaniemen Finnkinossa 26.10.2018
* SAM75-iltajuhla Radisson Blu Plazassa 26.10.2018
*SAM75-iltajuhla / kuvia pöytäseurueista

Juhlapäivä alkoi avoimella seminaarilla Kaisaniemen Kinopalatsissa 26. lokakuuta 2018,  seminaarin aiheena oli “Unelma Amerikasta kautta aikain – Vieläkö Yhdysvallat vetää?”. Seminaarin juontaja Tuomas Enbuske haastoi panelistimme aiheesta: Paola Suhonen (Ivana Helsinki), kansanedustaja Elina Lepomäki (myös eduskunnan Yhdysvallat-ystävyysryhmän pj), toimitusjohtaja Jussi Kajala (3DBear) ja toiminnanjohtaja Lena Grenat (SAM). Suurlähettiläs Jaakko Laajava alusti aiheesta.

Illalla juhlittiin Helsingin Radisson Blu Plazassa. Lavalla kuultiin puolustusministeri Jussi Niinistön ja Yhdysvaltain Suomen suurlähettilään Robert Pencen tervehdykset sekä SAM:n puheenjohtajan Kristiina Heleniuksen puheenvuoro. Juhlavieraita viihdyttivät taikuri Heikki Varvikko ja laulaja Eino Grön, illan juonsi ansiokkaasti Krista Taubert.

Kuva: Suvi Suovaara