SAM Magazine on luettavissa nyt myös diginä!

Tämä tarkoittaa, että voit lukea henkilöhaastatteluja, matkakertomuksia ja kolumneja jatkossa säännöllisesti myös paperisen SAM Magazinen ilmestymisien välissä SAMmagazine.fi -sivustolla. 

Digilehden etu painettuun lehteen on selkeä. Voimme ottaa nopeammin osaa yhteiskunnassa käytävään keskusteluun, julkaista mielenkiintoisia ja ajankohtaisia artikkeleita nopeammalla syklillä sekä tavoittaa kustannustehokkaasti laajemman yleisön. Ja mikä arvokkainta, meillä on jatkossa mahdollisuus osallistaa lukijoitamme keskusteluun uudella alustalla. Toivomme, että käytät tämän mahdollisuuden. 

Mitä digilehdessä on?

Luettavanasi on viikottain SAM Magazinen vakiokolumnistien tekstejä ja/tai asiantuntijoiden artikkeleita, joissa otetaan kantaa päivänpolttaviin, kahvipöydissä puhuttaviin teemoihin sekä kerrotaan arkielämän kommelluksista ja eroavaisuuksista Yhdysvalloissa ja Suomessa.

Ota seurantaan viimeistään nyt SAM:n sosiaalisen median kanavat Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä ja saat näin ensimmäisten joukossa tiedon uusista artikkeleista. Nän alkuun digilehteen päivitetään uutta sisältöä kerran viikossa.