Enää 22 lippua jäljellä SAM75-juhlavuoden päätapahtumaan, varmista paikkasi! 

Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM on ollut rakentamassa Yhdysvaltain ja Suomen välisiä ystävyyssuhteita jo 75 vuoden ajan. Juhlavuosi huipentuu Helsingissä 26.10.2018 järjestettävään päätapahtumaan ja me haluamme sinut paikalle! 

Juhlapäivän käynnistää kaikille avoin juhlaseminaari, jonka teema on ”Unelma Amerikasta kautta aikain – Vieläkö Yhdysvallat vetää?”. Seminaarin juontajana Tuomas Enbuske johtaa keskustelua Yhdysvaltojen merkityksestä eilen, tänään ja huomenna. Panelisteina nähdään mm. Elina Lepomäki (kansanedustaja, eduskunnan Yhdysvallat-ystävyysryhmän pj), Jussi Salonen (operatiivinen johtaja, Goodio)  ja Paola Suhonen (yrittäjä, Ivana Helsinki). Keskustelun alustaa suurlähettiläs Jaakko Laajava. 

Seminaarin jälkeen ilta jatkuu cocktail-tilaisuudella, jossa voit tavata uusia ja vanhoja Amerikan ystäviä. Juhlaillallinen pitää sisällään kolmen ruokalajin illallisen ja lavalle nousee meitä viihdyttämään suomalaisiin sydämiin koskettavilla iskelmillä ja väkevillä tangoilla laulanut Eino Grön. Paikalle on kutsuttu myös ylin valtionjohto juhlistamaan upeaa taivaltamme. Tule viihtymään kanssamme!

Päivän aikataulu perjantaina 26.10.2018:
15:00 Juhlaseminaari (kaikille avoin), Finnkino Kinopalatsi (Helsinki)
18:00 Cocktail-tilaisuus, Radisson Blu Plaza
19:00 Juhlaillallinen, Plaza Restaurant

Iltajuhlaan on enää 39 lippua jäljellä, joten pidä kiirettä ja varaa omasi! 
Lipun hinta on 149 € (sisältää seminaarin, cocktail-tilaisuuden sekä iltajuhlan ohjelmineen ja kolmen ruokalajin illallisen).  Lipunmyynti jatkuu 10.10. saakka tai niin kauan kuin lippuja riittää.

Ilmoittaudu juhlaan tästä linkistä. 

PS. Illan kruunaa arpajaiset, jonka pääpalkintona on Icelandairin matkalahjakortti Yhdysvaltoihin sekä muita hienoja tuotepalkintoja! Kiitos myös SAM75-yhteistyökumppanimme Taaleri ja Kesko!