Chrisse Ziebell: Uskalla unelmoida isosti

Chrisse Ziebellin taival Suomesta Yhdysvaltoihin – juristista teknologia-alan yrittäjäksi – oli mutkikas. Suomessa kouluttautunut ja urallaan menestynyt Chrisse vaihtoi Helsingin aurinkoiseen Kaliforniaan.

Konsulttina työskentely opetti Chrisse Ziebellin tunnistamaan heikkoudet yritysten viestinnässä, minkä pohjalta syntyi idea niiden ratkaisemiseksi. Viisi vuotta Intraboomin perustamisen jälkeen Chrisse kertoo, miten yrittäjä voi ottaa Yhdysvaltain markkinapotentiaalin haltuunsa.

Mitä yrittäjä tarvitsee menestyäkseen Yhdysvalloissa?
– Yhdysvalloissa on paljon yrittäjiä ja kilpailu on kovaa. Mutta yrittäjät verkottuvat myös keskenään ja tukevat toisiaan. Sen olen huomannut, että täällä yrittäjänö menestyminen vaatii, että on terve annos hulluutta mukana. Unelmoi isosti, dream big.

– Täällä ei saa pisteitä siitä, että on vaatimaton. Pitää olla vahva usko itseensä ja tiimiinsä sekä pitää tavoitella kuuta taivaalta. Yleisesti ottaen täällä on sellainen mentaliteetti, että nähdään paljon mahdollisuuksia – negatiiviset asiat sivuutetaan täysin ja keskitytään vain positiiviseen. Koska jos uskoo tarpeeksi positiiviseen, hyviä asioita tapahtuu. Sitten vaan laitetaan jalkaa toisensa eteen kohti menestystä, sanoo Yhdysvalloissa kahdeksan vuotta asunut Chrisse Ziebell.

Lue Christina Ziebellin ”Uskalla unelmoida isosti” juttu kokonaisuudessaan täältä.