Joensuu

Suomi Amerikka Yhdistysten Liitto - Joensuu

JOENSUUN SAM KUTSUU SINUT MUKAAN!

Kiinnostaako Amerikan Yhdysvallat sinua? Oletko kenties asunut maassa, ollut työkomennuksella, opiskelijana tai vaihto-oppilaana? Asuuko sukulaisiasi tai ystäviäsi siellä? Onko USA matkakohde, jossa viihdyt? Kiinnostaako Yhdysvallat ja sen kulttuuri, historia tai ylipäätään elämä maassa sinua muuten? Tai katsotko jostain muusta syystä Yhdysvaltoja tähtikuvioisten sinipunavalkoisten linssien läpi? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, tule silloin muiden samanhenkisten joukkoon!

Joensuun Suomi-Amerikka yhdistys, SAM Joensuu, on poliittisesti sitoutumaton ystävyysjärjestö, joka kokoaa toiminta-alueeltaan Pohjois-Karjalasta Yhdysvaltojen ystävät yhteen. Yhdistys järjestää jäsenilleen vuosittain mukavaa ja rentoa Amerikka-henkistä toimintaa. Perinteinen Kiitospäivän illallinen on vuoden kohokohta, mutta järjestämme myös elokuvailtoja, yhdistyksen sponsoroimia teatteriesityksiä, matkailuiltoja, kokkaustapahtumia ja ylipäätään kaikenlaista Amerikka-aiheista toimintaa.

Kauttamme olet tukemassa suomalaisten, myös pohjoiskarjalaisten, nuorten opiskelu- ja kesätyömahdollisuuksia Yhdysvalloissa.

Kuule yhdistyksen maskotin SAM-nallen kutsu ja tule mukaan!!

Liity jäseneksi: http://samsuomi.fi/liity-jaseneksi/

Seuraa meitä myös Facebookissa!

Yhdistyksen hallitus v. 2019

NIMI
Lasse Neuvonen Puheenjohtaja
Ken Schultz Rabin Varapuheenjohtaja
Soile Nyman Sihteeri
Jaana Oravainen