Joensuu

Suomi Amerikka Yhdistysten Liitto - Joensuu

SAM JOENSUU KUTSUU SINUT MUKAAN!

Kiinnostaako Amerikan Yhdysvallat sinua? Oletko kenties asunut maassa, ollut työkomennuksella, opiskelijana tai vaihto-oppilaana? Asuuko sukulaisiasi tai ystäviäsi siellä? Onko USA matkakohde, jossa viihdyt? Kiinnostaako Yhdysvallat ja sen kulttuuri, historia tai ylipäätään elämä maassa sinua muuten? Tai katsotko jostain muusta syystä Yhdysvaltoja tähtikuvioisten sinipunavalkoisten linssien läpi? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, tule silloin muiden samanhenkisten joukkoon!

Joensuun Suomi-Amerikka yhdistys, SAM Joensuu, on poliittisesti sitoutumaton ystävyysjärjestö, joka kokoaa toiminta-alueeltaan Pohjois-Karjalasta Yhdysvaltojen ystävät yhteen. Yhdistys järjestää jäsenilleen vuosittain mukavaa ja rentoa Amerikka-henkistä toimintaa.

Tervetuloa viettämään Happy Valentine’s Day, 4th of July ja Thanksgiving Daytä.  Järjestämme elokuvailtoja, yhdistyksen sponsoroimia musiikkitapahtumia, teatteriesityksiä, matkailuiltoja, kokkaustapahtumia ja muuta Amerikkameinkiä.  Jos haluat olla mukana eri tapahtumissa tai suunnitella  uuden tapahtuman- ota yhteyttä!

Kauttamme olet tukemassa suomalaisten, myös pohjoiskarjalaisten, nuorten opiskelu- ja kesätyömahdollisuuksia Yhdysvalloissa.

Kuule yhdistyksen SAM-nallen kutsu ja tule mukaan!!

Liity jäseneksi: https://samsuomi.fi/liity-jaseneksi/

Seuraa meitä myös Facebookissa!

Yhdistyksen hallitus v. 2021

NIMI
Lasse Neuvonen Puheenjohtaja
Ken Schultz Rabin Varapuheenjohtaja
Marko Junkkarinen
Pekka Myllynen
Pekka Naumanen