Ilta SAM-tähtien seurassa

Suomen ja Yhdysvaltojen 100v. diplomatiajuhlavuosi huipentuu Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM:n osalta loisteliaaseen iltaan SAM-tähtien seurassa Helsingissä 25. lokakuuta, ja me haluamme sinut mukaan!

Tuomme juhlaan suoraan Hollywoodista R&B:tä ja poppia taidokkaasti musiikissaan yhdistelevän Sidiben ja SAM:n jäsenenä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla tätä maailmanluokan tähteä ainoastaan SAM:n tilaisuudessa! Juhlassa kuulet myös mikä on Sidiben Suomi-yhteys. Lisäksi lavalle nousee muun muassa useissa tv-ohjelmissa laulanut energinen ja mukaansatempaava Higher Ground Vocals -gospelkuoro. 

Kuuntele Sidiben uusin kappale Complacent Love klikkaamalla tätä linkkiä.
Kuuntele Higher Ground Vocals -gospelkuoron laulantaa klikkaamalla tätä linkkiä.

Osallistumalla Ilta SAM-tähtien seurassa -juhlaan saat kolmen ruokalajin illallisen viineineen, korkeatasoisen musiikkipitoisen ohjelman sekä tuet samalla SAM:n arvokasta missiota kansainvälistäjänä. Tervetuloa juhlimaan kanssamme Helsingin Crowne Plazaan 25. lokakuuta 2019!

Lipunmyynti päättyi 10.10.2019.

PÄIVÄ: perjantai 25.10.2019

AIKA: klo 18-22
PAIKKA: Crowne Plaza Helsinki
PUKUKOODI: business formal

LIPUN HINTA: jäsenhinta 119 € /  muut 129 €

Kun SAM perustettiin 76 vuotta sitten, yksi sen tärkeimmistä tavoitteista oli kulttuurien välinen vaihto, ruohonjuuritason diplomatia, Suomen ja Yhdysvaltojen välillä. Tämä missio kantaa edelleen ja olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että moninaisten vaihto-ohjelmiemme kautta tuhannet suomalaiset ovat saaneet kansainvälistymiskokemusta avustuksellamme vuosikymmenien aikana.

Lokakuun juhlassa kuulemme inspiroivia tarinoita eri alojen SAM apurahasäätiön stipendiaateilta, tämän päivän huippuosaajilta, siitä miten opiskelu Yhdysvalloissa on muuttanut heidän näkökulmiaan. Miksi Suomi tarvitsee heidän kaltaisiaan kansainvälisiä osaajia ja ruohonjuuritason diplomaatteja myös jatkossa?

Majoitustarjous
Hotelli Crowne Plaza Helsinki tarjoaa majoitusta juhlavieraillemme erityishintaan 25.-26.10.2019; 2hh standard-huone 139 € ja 1hh standard-huone 119 €.  Varaukset: 11.10. mennessä suoraan hotellista varaustunnuksella ”SAM Suomi”, 09 2521 0000,
Huom! Huoneet ovat varattavissa edellä mainitulla hinnalla hotellin varaustilanteen mukaan.