Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAM Suomi: Teemu Brunila ja Nico Stadi: Etätyötä Kylie Minoguen kanssa-webinaari

huhtikuu 15 @ 18:00 - 20:00

Yli 80 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti myynyt australialaistähti Kylie Minogue julkaisi Disco-albumin lokakuussa 2020. The Crash-yhtyeestään tunnettu laulaja ja säveltäjä-sanoittaja Teemu Brunila ja Grammy-ehdokkaana ollut musiikkituottaja Nico Stadi olivat mukana tekemässä useampia kappaleita Minoguen uutuuslevylle.

Webinaari on tarkoitettu erityisesti musiikin tuotannosta kiinnostuneille, mutta myös muille kansainvälistä etätyötä tekeville!

Brunila ja Stadi kertovat SAM-webinaarissa, miten musiikin tekeminen korona-aikana sujui etänä eri puolilla maailmaa, kun Brunila oli Suomessa, Minogue Lontoossa ja Stadi Los Angelesissa. Tätä webinaaria et halua missata!

Webinaarissa käsiteltäviä teemoja on mm.:
– musiikin tuottamisessa käytetty teknologia/softa, kun tekijät eivät samassa maassa
– miltä musiikin tuottaminen tulee näyttämään tulevaisuudessa (post-covid)
– miten etätyötä voi parhaiten hyödyntää kansainvälisessä yhteistyössä
– etätyön psykologiaa (hyvää ja huonoa)

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen sulkeutuu 15.4. klo 11.00.  Huomioithan, että paikkoja on rajoitettu määrä ja on mahdollista, että webinaari on täynnä ennen tätä. ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. 

Paikka:
Verkkotapahtuma Teamsin kautta. Ilmoittautunut saa sähköpostiinsa linkin webinaaripäivänä (to 15.4. klo 14 mennessä), jonka kautta pääsee osallistumaan tapahtumaan. Tarvitset osallistumista varten tietokoneen tai mobiililaitteen ja nettiyhteyden.

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 15
Aika:
18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Webinaari, online

Järjestäjä

SAM Suomi
Puhelin:
0405229288
Sähköposti:
info@samsuomi.fi