Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Hämeenlinna: LinnaCruising

elokuu 10 - elokuu 12

Hämeenlinna on Suomen amerikkalaisin kaupunki elokuun alussa!

LinnaCruising-tapahtuma pitää sisällään vuosittain samat peruselementit. Harrasteajoneuvot ja moottoripyörät on puunattu viimeistä piirtoa myöten, ja sekä naiset että miehet ovat laittaneet tyyliuskollisesti vaatteet kuosiin ja kutrit kohdalleen. Tapahtuma koostuu rennosta yhdessäolosta, ystävien tapaamisesta sekä hyvästä ruoasta ja juomasta. Tapahtumapuistossa ja sen välittömässä läheisyydessä on tarjolla live-musiikkia, yleisösuosikiksi muodostunut kuminpoltto- eli burniskilpailu, torimyyntialue, ja lauantain päivätapahtuma huipentuu Hämeenlinnan ympäristössä ajettavaan noin 30 km pituiseen yhteisajeluun. Perjantai-illan huipennus on tapahtumapuistossa esitettävä Drive In -elokuva.

Vaikka LinnaCruising on avoin tapahtuma kaikille harrasteajoneuvoille, se mielletään usein USA-autotapahtumaksi ja todellisuudessa suurin osa kalustoa onkin niitä perinteisiä jenkkirautoja. Lisäksi useat live-esiintyjät kantavat genrellään USA-kulttuuria ollen enimmäkseen rockabillyä, countrya, rockia ja rautalankaa.

SAM Hämeenlinna haluaa osaltaan olla mukana toteuttamassa tapahtumaa erityisesti Drive In Movie- elokuvaillassa. Ohjelma tarkentuu alkukesän aikana, seuraa www.linnacruising.com ja samsuomi.fi/hameenlinna

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
elokuu 10
Loppuu:
elokuu 12

Järjestäjä

SAM Hämeenlinna
Sähköposti:
hameenlinna@samsuomi.fi

Tapahtumapaikka

Kantolan tapahtumapuisto
Puusepänkatu 9
Hämeenlinna,
+ Google Map