Alumni

Suomi Amerikka Yhdistysten Liitto - Alumni

Jos olet osallistunut Work & Travel-kesätyöohjelmaamme tai opiskellut Yhdysvalloissa SAM apurahasäätiömme tuella, SAM Alumni-ohjelma on tarkoitettu juuri sinulle.

SAM Alumnina tuet toimintaamme

    • SAM:n jäsenenä mahdollistat joka vuosi yli 50 suomalaisnuoren kansainvälistymisen kesätyöohjelman ja apurahojen kautta. Näin olet myös luonnollisesti osa lähimmän paikallisyhdistyksesi toimintaa. Rohkeasti mukaan! 
    • Liittymällä alumnipostituslistalle (linkki alla), osallistumalla tilaisuuksiin sekä kertomalla alumnitarinasi SAM:n nettisivuilla (linkki avataan lähipäivinä). Alumnitarinoita jaetaan SAM:n nettisivuilla, somekanavissa sekä jäsenlehdessä.
    • Tulemalla SAM Speaker-ohjelman puhujaksi. 
    • Järjestämällä infotilaisuuden korkeakoulussa/ammattikorkeakoulussa, kun apurahojen ja kesätyöohjelman hakuajat alkavat. 

Hakuajat lähestyvät, tarvitsemme alumneita

Etsimme alumnivapaaehtoisia tiedottamaan yliopistoihin SAM:n tarjoamista nuoriso-ohjelmista. Päämääränämme on saada näkyvyyttä Suomen korkeakouluissa ja ammattikorkeakouluissa sekä järjestää vähintään yksi paikallinen Alumni–tapahtuma vuosittain, jonka kohderyhmänä on opiskelijat.

Haluamme sinut mukaan rakentamaan vahvaa paikallista SAM Alumnia, jonka kautta pääset verkostoitumaan ja luomaan urasi kannalta tärkeitä kontakteja paikkakuntasi avaintoimijoihin.

Tarjoamme selkeät ohjeet ja materiaalit toiminnalle, jonka avulla sinun on helppo lähteä toteuttamaan Alumni-toimintaa paikkakunnallasi.

Voit myös osallistua SAM:n tarjoamiin koulutustilaisuuksiin Kasvupolulle-ohjelman puitteissa.

Yhteyshenkilö: , 040 522 9288


Liity alumniksi

Olen osallistunut Work & Travel-kesätyöohjelmaan tai opiskellut Yhdysvalloissa SAM Apurahasäätiömme tuella, ja haluan liittyä alumniksi / muuttaa alumnitietojani. Alumnina saan ilmoittamaani sähköpostiosoitteeseen jatkossa mm. kutsuja mielenkiintoisiin tilaisuuksiin ja tietoja SAM:n koulutusmahdollisuuksista. Yhteystietojani ei luovuteta missään muodossa ulkopuolisille.