Turku

 

Can I Join?  –  Yes, You Can!


 

SAM Turku

Turun Suomi-Amerikka yhdistys, SAM Turku pyrkii järjestämään jäseniään kiinnostavaa toimintaa. SAM Turku järjestämän toiminnan piiriin kuuluvat erilaiset USA-aiheiset tapahtumat ja myös muu kanssakäymistä edistävä toiminta.

SAM Turku pyrkii toiminnallaan saattamaan samanhenkisiä ihmisiä yhteen sekä hakemaan näkyvyyttä ja arvostusta ystävyysseuran toiminnalle. Kaikenikäiset ovat tervetulleita yhdistyksen toimintaan mukaan. Yhdistyksen arvot ovat jäsenlähtöisyys, yhteistyö, vahva yhteishenki, suvaitsevaisuus, kansainvälisyys, innovatiivisuus sekä jatkuva kehittyminen.

Etsimme joukkoomme kaikenikäisiä, Amerikasta jollaintavalla kiinnostuneita henkilöitä, jotka haluavat olla mukana kehittämässä toimintaa. Kannustamme myös nuoria jäseniä mukaan toimintaamme. SAM Suomi tarjoaa vapaaehtoisille monipuolista koulutusta, joiden kautta päästä kehittämään omaa sekä yhdistyksen osaamista.

 

 

Tulethan rohkeasti mukaan toimintaamme!


Tulevat tapahtumat Turussa

Luentotilaisuus Amerikan poliittisista muutoksista Donald Trumpin presidenttikauden ajalta Panimoravintola Koulussa 5. kesäkuuta!

 

Amerikan poliittista kenttää vavisuttivat tapahtumarikkaat ja yllättävät vuoden 2016 presidentinvaalit, joiden voittaja Donald Trump on tehnyt valtaisia muutoksia niin Amerikan sisäpolitiikkaan, kuin ulkopolitiikkaankin. Nyt olemme jo vuodessa 2018, ja Trumpin presidenttikautta on jo takana yli vuosi.

Mitkä näistä muutoksista ovat keskeisimpiä, ja mitä julkisuuden verhon takana kuohuu? Entä mitä nämä kaikki muutokset ennustavat Suomen ja USA:n suhteille?

Tule mukaan kuuntelemaan kiehtovaa luentoa näistä aiheista Panimoravintola Koulun upeaan Historianluokkaan. Kesäisiä herkkuja voi ennen tilaisuuden alkua tilata tiskiltä. Tilaisuuteen on täysin vapaa pääsy, tervetuloa!

MITÄ: Luento Amerikan poliittisista muutoksista
MISSÄ: Panimoravintola Koulu, Historianluokka
MILLOIN: 5. kesäkuuta, kello 19.00 – 21.00 (2 tuntia)

Puhujana toimii Manolis Huuki. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille! Tervetuloa tutustumaan SAM Turun tapahtumatoimintaan!


 Vastaa jäsenkyselyyn ja anna meille palautetta!

 

Turun Suomi-Amerikka yhdistyksen jäsenkysely 2018

Kerro meille, miten voimme kehittää yhdistyksen toimintaa! 

Nyt voit oikeasti vaikuttaa siihen, millaista toimintaa haluaisit yhdistyksen tarjoavan. Vastaaminen kyselyyn vie alle 10 minuuttia, ja tieto on meille äärettömän arvokasta. Haluamme kehittää toimintaamme ja palvella juuri sinua jäsenenä.

SAM-jäsentoimintaa Turun ulkopuolella!

Aika ottaa hellehatut esiin ja suunnata katse kohti Karibiaa!

Varaa oma SAM-jäsenmatkasi jo nyt!

Siirry tapahtumakalenteriin

 

Yhteydenotot: if.im1534623751ousma1534623751s@ukr1534623751ut1534623751

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!

 

Samsuomi Turku Instagram

 

 

Hallituksen jäsenet 2018

Vastaava Toiminimi
Meri Tanska Puheenjohtaja (moc.l1534623751iamg@1534623751aksna1534623751tirem1534623751)
Amanda Suomi Tiedotus- ja jäsenvastaava
Britta Brunström Sihteeri
Markku Saarinen Asuntovastaava
Jere Markkanen Varapuheenjohtaja ja rahastonhoitaja
Manolis Huuki Tapahtumavastaava
Jenna Lehtonen Tapahtumavastaava