Ladataan Tapahtumat

Menneet Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Etsi Tapahtumat

Tapahtuma Views Navigation

Tapahtumat Search

kesäkuu 2018

Helsinki: Kirjallisuuspiiri – Amerikan ihmemaa

kesäkuu 13 @ 17:00
Art Cafe Taideterassi, Linnunlauluntie 11
Helsinki, Suomi
+ Google Map

Kirjallisuuspiiri kokoontuu. Ruodittavana teoksena on Frank McCourtin ”Amerikan ihmemaassa”. Jos amerikkalainen kirjallisuus kiinnostaa, tule mukaan jakamaan lukukokemuksia! Lisätietoja ja ilmoittautuminen: if.ik1540349321nisle1540349321hmas@1540349321ofni1540349321

Lue lisää »

heinäkuu 2018

Kuopio: 4th of July

heinäkuu 1 @ 14:00 - 17:00

Erkki ja Ritva Lampaisen saaressa The Fourth of July/kesäretki/juhlalounas. Ilmoittautumiset 27.6. mennessä, 044 528 0496. Ajo-ohjeet samalla.

Lue lisää »

Kokkola: 4th of July-risteily

heinäkuu 4

4th of July -risteily, Ms Jenny, Tankar.

Lue lisää »

Pori: Tule juhlimaan USA:n itsenäisyyspäivää kanssamme!

heinäkuu 4 @ 14:00 - 18:00

Juhlimme USA:n itsenäisyyspäivää Kirjurinluodossa Lokkilavan edessä. Picnic-retki omin, mielikuvituksellisin eväin ja varustein. Ohjelmassa mm. amerikkalaista musiikkia kuten kantri- ja jazzmusiikkia. Lisäksi muutakin yllätysohjelmaa on tiedossa. Kaikki ovat tervetulleita jäsenet perheineen ja muutkin Amerikan ystävät! Toivomme kaunista juhlasäätä. Säävaraus.

Lue lisää »

Helsinki: USA-teemainen kulttuuripiknik

heinäkuu 4 @ 16:00 - 17:00

Tule viettämään mukavaa ja leppoisaa aikaa 4th of Julyn kunniaksi USA-teemaiselle kulttuuripiknikille. Tapahtuma pidetään yhteistyössä Finlandia-talon kanssa ja paikkana on Finlandia- talon Töölönlahden puiston puoleinen alue (Karamzininranta, Helsinki). Tilaisuudessa esillä monipuolisesti kulttuurin eri puolia ja mahdollisuus ostaa ruokaa. Ohjelma tarkentuu vielä, lisätietoja lähempänä tapahtumaa uutiskirjeissä, nettisivuilla sekä Facebookissa. Tapahtuma on kaikille Amerikasta kiinnostuneille avoin. Muista teemavärit: red, white and blue!

Lue lisää »

Oulu: Itsenäisyyspäivän juhla

heinäkuu 4 @ 18:00 - 21:00
Iin Sillat, Haminantie 32
Ii,
+ Google Map

Itsenäisyyspäivän juhla, Iin Sillat.

Lue lisää »

Hämeenlinna: Picnic Kirkkopuistossa

heinäkuu 4 @ 18:00

Picnic Kirkkopuistossa paviljonkiravintola Birgitan vieressä USA:n itsenäisyyspäivän juhlistaminen rennolla koko perheen picnicillä. Birgitassa soittaa The Hämpton Dixieband! Sieltä saa tietysti myös juhlajuomaa, grillistä makkaraa. Omat eväät ja retkipeitot mukaan puiston puolelle. Torin uusi leikkipuisto mukavasti samalla testattavissa! Tilaisuus on maksuton.

Lue lisää »

Aurinkoista kesää! Tapahtumatarjonta vilkastaa loppukesästä.

heinäkuu 30 - elokuu 1
Lue lisää »

elokuu 2018

Hämeenlinna: LinnaCruising

elokuu 10 - elokuu 12
Kantolan tapahtumapuisto, Puusepänkatu 9
Hämeenlinna,
+ Google Map

Hämeenlinna on Suomen amerikkalaisin kaupunki elokuun alussa! LinnaCruising-tapahtuma pitää sisällään vuosittain samat peruselementit. Harrasteajoneuvot ja moottoripyörät on puunattu viimeistä piirtoa myöten, ja sekä naiset että miehet ovat laittaneet tyyliuskollisesti vaatteet kuosiin ja kutrit kohdalleen. Tapahtuma koostuu rennosta yhdessäolosta, ystävien tapaamisesta sekä hyvästä ruoasta ja juomasta. Tapahtumapuistossa ja sen välittömässä läheisyydessä on tarjolla live-musiikkia, yleisösuosikiksi muodostunut kuminpoltto- eli burniskilpailu, torimyyntialue, ja lauantain päivätapahtuma huipentuu Hämeenlinnan ympäristössä ajettavaan noin 30 km pituiseen yhteisajeluun. Perjantai-illan huipennus on tapahtumapuistossa esitettävä Drive In -elokuva. VaikkaLue koko juttu →

Lue lisää »

syyskuu 2018

Turku: TYY:n avajaiskarnevaalit yliopistolla

syyskuu 4 @ 12:00 - 14:00
Turun yliopisto Educarium, Assistentinkatu 5
Turku,
+ Google Map

Avajaiskarnevaalit ovat Turun yliopiston ja Turun yliopiston ylioppilaskunnan vuosittain järjestämä tapahtuma, jolla aloitetaan yhteinen akateeminen vuosi. Karnevaalit järjestetään yliopiston avajaispäivänä alakampuksella Educariumin ja Publicumin aukiolla, jonne nousevalla lähes 50 esittelijän ständialueella osallistujat voivat tutustua yliopiston, SAM Turku esittelee toimintaansa siellä.

Lue lisää »
+ Export Events