Oletko SINÄ etsimämme Super-SAM?

Haastamme sinut vuonna 2018 vietettävän SAM:n 75v. juhlavuoden kunniaksi yliluonnollisen dynaamiseen ja innovatiiviseen toimintaan yhteiseksi hyväksemme. Mahdollistetaan jatkossakin Suomen kansainvälistyminen muun muassa kesätyöohjelman ja apurahojen kautta.

Minkä palkintokategorian Super-SAM sinä päätät olla ja pistää tuulemaan?

Palkintokategoriat:
1. Vuoden kasvu
2. Vuoden tapahtuma
3. Vuoden vaikuttaja
4. Vuoden alumni
5. Vuoden somettaja

Kilpailuaika:
1.1.-31.5.2018

Kilpailukriteerit:

VUODEN KASVU-tunnustus
a. Palkitaan yhdistys, jolla on prosentuaalisesti suurin jäsenkasvu vuoden 2017 jäsenmäärään verrattuna.b. Palkitaan yksittäinen jäsen, joka on tuonut eniten uusia jäseniä kilpailun aikana. Liittymisvaiheessa uuden jäsenen tulee mainita suosittelija, jotta osallistuu kilpailuun.

VUODEN TAPAHTUMA-tunnustus
a. Kriteereinä: tapahtuman innovatiivisuus, omaleimaisuus, laatu, osallistujien määrä, näkyvyys ja saatu palaute.

VUODEN VAIKUTTAJA-tunnustus
a. Henkilö on tuonut huomattavaa ja yhdistyksen viestintästrategiaa tukevaa positiivista medianäkyvyyttä paikallisesti.

VUODEN ALUMNI-tunnustus
a. Aktiivisin alumni (henkilö tai paikkakunta), jossa on vähintään yksi paikallinen alumnitapahtuma,
jolla on tavoitettu vähintään 100 paikallista opiskelijaa. Lisäksi alumni on toiminut aktiivisena linkkinä opiskelijoiden, korkeakoulujen sekä yhdistyksen välisessä kommunikoinnissa.

VUODEN SOMETTAJA-tunnustus
a. Yhdistys, joka on tuottanut aktiivisesti omaa viestinnällistä sisältöä ja jakanut sitä yhdistyksen somekanavissa. Tämän tuloksena seuraajien määrä yhdistyksen somekanavissa on kasvanut ja vuorovaikutus jäsenten ja yhdistyksen välillä on entistä aktiivisempaa. Omalla sisällöllä tarkoitetaan tässä muuta kuin SAM:n ja muiden toimijoiden valmiin sisällön jakamista.

Voittajat julkaistaan ja palkitaan näyttävästi syksyllä 2018, lisätietoja tulevissa SAM-jäsenlehdissä ja uutiskirjeissä.