Kasvupolulle

Suomi Amerikka Yhdistysten Liitto - Kasvupolulle

Kasvupolulle-koulutusohjelma on tarkoitettu SAM:n paikallisyhdistysten aktiivijäsenille, jotka haluavat sitoutua kehittämään paikallisyhdistyksensa toimintaa sekä kehittämään samalla omaa ammattitaitoaan.

Ohjelman tarkoitus on tarjota osallistujille ajankohtaista koulutusta, jota voi välittömästi hyödyntää yhdistyksen toiminnassa.

Kasvupolulle-ohjelma koostuu 2-4 vuosittaisesta kurssista. Jokaiselle kurssille voi ilmoittautua erikseen, eikä ohjelma edellytä, että sama ihminen kävisi kaikki kurssit. Kouluttajat ovat alansa asiantuntijoita.  Kurssille osallistuva saa mukaansa materiaalit, joiden pohjalta voi kouluttaa loput paikallisyhdistyksen aktiivit.

Vuoden lopussa valitsemme ”best trainer” -palkinnon voittajan, joka on vienyt esimerkillisesti ja menestyksekkäästi oppeja eteenpäin paikallistasolla. Best trainer –palkinnon voittajille on mahdollisuus hakea seuraavana vuonna alkavaan Leadership –ohjelmaan, joka huipentuu viikon koulutukseen Yhdysvalloissa. Lisätietoja tästä ohjelmasta vuoden 2018 aikana.

Koulutukset ovat ilmaisia jäsenille,  muille yksittäinen koulutuspäivä on €150/henkilö.

Tulevat Kasvupolulle-koulutukset

helmi 03

Menneet koulutukset

Aikataulu Ohjelma
12.8.2017 Dynaamisuutta tapahtumasuunnitteluun / Virve Ilkka, Amcham
Amcham on jäsenorganisaatio yrityksille.  Amcham järjestää vuosittain kolmisenkymmentä huippuluokan tapahtumaa. Opit alan parhailta tekijöiltä.
11.8.2017 Social media / Beth Kantel, Master Trainer, Speaker, and Author

How NGO´s can benefit from using social media.

 11.11.2017

SAM brändi-identiteetti ja uusien ohjelmien hyödyntäminen viestinnässä? /Lena Hartikainen

Sekä sisäisen, että ulkoisen viestinnän perusteet. Mitä hyötyä on vahvasta brändistä? Käytännön työvälineitä viestintään. Miten valitsen parhaan viestintäkanavan ja paljon muuta.